What's my age again?

urgh, så mycket har hänt sen jag bloggade sist. orkar inte med mig själv.
funderar fortf om det ska bli en lång genomgång av ALLT jag har gjort den senaste veckan eller om jag bara ska säga lite snabbt.

okej, det blir nån halvnoga genomgång med bildbomb i slutet!

aja, i lördags vare dansshow och det gick braaa typ. på kvällen vare häng hemma hos nadine och det var supervärt :D
på söndagsmorgonen gick jag och max upp skittidigt, för max skulle jobba. uäh vad trött jag var D: sen var det iaf iväg till dansen igen, för andra dagen showw. det gick bra den gången med och jag diggar verkligen hela min dansgrupp! :D på kvällen drog jag till sadde för det jag trodde skulle vara chillhäng med lite tv, men som istället var grillning med bl.a. Sasse, Sadiq, Nicho, TJ och Eric! värrt.
sen fick jag skjuts in till stan av Sasse och tog bussen till lilla essingen, hiho! sen sov jag hos maxen och det var värt. måndagen spenderades med maxxi och jag var allmänt seg, haha. på tisdagen gick jag till skolan och insåg att jag har missat SÅ mycket. så den dagen spenderades med att fixa allt så att jag ska få mina betyg ändå, haha.
onsdagen började jag 1455 men jag hann inte ens dit för att jag skulle på axels utspring och studentmottagning, wooh.
det var också trevligt och seeen drog jag till max, haha. (I feel a pattern forming) i samma veva drog resten av min familj till tylösand!
på torsdagen drog jag och max hem till mig och såg på totoro och det var helmysigt. världens bästa film alltsååå. på fredagen jobbade max så vi gick upp tidigt. efter att han hade åkt städade jag och handlade (efter att jag hade sovit lite) sen kom maxen hem och kort därefter anlände nadine och sebbe! Det blev god middag med veggietacos och senare cool musik, fint sällskap, och en massa hopp på studsmattan hahaha. orkar inte. dessutom blev guacelmolen SKITäcklig hahhaa. men annars vare en allmänt lyckad kväll!! :DD

och nu sitter jag här. har degat och käkat chips och dip från igår, bläh. nu har jag inget för mig tills max slutar kl 21. då ska vi kanske på fesssttt. we'll see, haha.

okay, now for pictures.

on my way to da dance show.

hemani bros gör smoothie!

min blombukett till axel :D
jag och axel som bebisar på bilden :33

Axel Student 2011! :D

"I believe I can flyyyy" hahahahahahahha
pojkar <3

okay, that's it.
nu ska jag dricka kaffe och vara olaglig.
puss
eba

RSS 2.0