She had the world upon her shoulders

Ja, okej, jag ger upp att skriva alla mina blogginlägg-titles på tyska. ingen förutom nadine fattar ju, haha.
so, dagen! jag vaknade imorse och drog till täby centrum, där satt jag på en bänk utanför apoteket i sisådär 20 minuter tillsammans med en massa pensionärer. inte alls stelt. därefter gick jag till optikern (the point of being in taby centrum) han var fett skön och visste till och med vad IB är! Fick bekräftat att jag skelar, men för att avlasta ögonen (och minska min huvudvärk) ska jag skaffa sånnahär skitsnygga läsglasögon man kan köpa på statoil (designade för kvinnor 40+) och ha dom varje gång jag läser, sitter framför datorn eller pluggar! kul jul.
aja efter skolan träffade jag johanna och vi taggshoppade inför taizé!
jag köpte:
- textilfärg för att färga min circle scarf. den skulle bli entracitgrå MEN out comes the scarf och då är en typ rödlila? disappointed_gurl93. får se om jag köper svart färg och provar att färga igen :(
- strumpor!
- ett svart och ett vitt baslinne!
- liggunderlagg i sexi orange.
- vattenflaska i matchande sexi orange. (allt i sexi orange stadiumpåse)
- ett par skitcoola haremsbyxor från H&M

snugga? mest coola, kanske.
dock är dom skitfula på (enligt moi) men vafan! dom är comfy :>

finally handlade jag mat och drog hem och lagade middag åt mig och mamma! supermys :) tog också hand om katterna, och det känns som att allt luktar äckelkattmat nu :<

imorn ska jag ha group 4 project, träffa panda, ha möte och sen kyrka. sen måste jag fan packa det sista till taizé! åh jag är så otroligt taggad!! jag ska köpa naturgodis, vindruvor och poppa popcorn som jag kan ha med mig! ska också se till att jag får en riktigt härlig frukost på bussen på lördag :D typ, mörk fralla med härliga grönsaker, kyckling eller skinka, mozzarella, nån god dressing! omnomnom. subway, home style.

men nu ska jag se färdigt på Off the map och äta lite popcorn (= awesome low calorie snack!)
peace
ebasaurus

Schatz?

Tjatja bloggen!
Nej men öh. Ligger i sängen med mobilen som enda light source och taggar som en gnu inför taizé!
Är för övrigt väldigt trött och ser fram emot min 8h+ sömn. Var helt borta idag. Glömde nästan gå av tåget tre gånger idag på vägen hem, and what's worse höll jag på att glömma GÅ PÅ tågen också! Helt galet. Med denna knäpphet råkade jag också göra bort mig lite med mitt nya jobb, men wth.

Aja, nu kommer lite onödiga uppdates:
1. Saknar mina 12mm tunnlar :(( ska töja upp öronen igen (slowly!!) När dom läkt färdigt <3
2. Träffade ellinor idag, och hon hade tatuerat sig. Det var FETT snyggt. Är taggad på att tatuera mig nu!
3. Jag taggar inför fredag.
4. Om en vecka glassar jag i frankrike. Eller ah, glassar och glassar.. chillar galet i ett kloster!
5. Har insett att jag är lite såhär "proud to be a christian!" Haha.

Anyway, veckplaneringen då:
Tisdag: göra packlista inför taizé och packa så mycket som möjligt. Kolla vad som behövs tvättas och köpas.
Onsdag: after school shopping med johanna i täby centrum inför taizé. Ska kanske träna också.
Torsdag: packa färdigt och peppa som fan i kyrkan!
Fredag: spelning i åkersberga. This is not a game of who the fuck are you spelar. Så värt <3 dessutom kommer värda människor att vara där, så det blir awesome x2!
Lördag: upp tidigt och sen 30h buss till Taizé! Taggar nyttighetshörna med Ebba :D
(Vi är 4a ebbor som åker)
Tisdag-torsdag ska jag också sitta lite kattvakt. Wish me luck!

Annars älskar jag superstylisten jonas, har klarat av dag 1 i mitt nya liv och spelar sönder bulletproof med family force 5.
God natt nu alla fina människor!
Peace
Eba

Ich habe die magie in mir!

Ja, kära läsare! nu är det söndag igen, and you know what that means... weekend summary! men jag kanske kan lägga till lite mer om veckan. ja. i tisdags gjorde mina öron (12mm) bajsont och jag tryckte lite på ena och det bara oozade ut massa var och blod <3 öronen hade spruckit på baksidan (båda två) och det var ju mys. I onsdags gick jag därför till Kir och han bara shitfuck och gav mig massa råd och regler jag skulle följa. Nu mår mina öron (8mm igen) bättre :) ska tillbaka till kir nästa vecka och kolla! på tisdagkvällen kollade jag också på teatern med fint sällskap (klassen och mona lisa, oh yeah.) det var awesome. okej, enough om veckan.

Friday
i fredags satt jag barnvakt åt pikachu samt hade skola, och på hålan åkte jag och mamma iväg för att köpa färg till mitt rum :D vi passade också på att fika i täby centrum. alltså free fika smakar så mycket bättre än fika man betalar för själv. Sen kom sadde till skolan och vi drog in till stan och kollade på gitarrer (som inte fanns) och sen bar det av till Hemani Mansion för awesome indian feast! vi (sadiq, sadde, sasse, eric and I) hade boys night in och jag och eric var the only white kids </3 haha. vi spelade en massa smash bros och mario kart och det var awesome. kvällen hos sadde avslutades som vanligt med mys och mr sunshine!

Lördag
på lördag vaknade jag hos sadde, åt skitgod frukost och kollade på en väldigt intressant dokumentär med Hemani-familjen om archeology + history vs det som står i bibeln. sen hem, fixi fixi och sedan träffade jag nadine och sebzter vid mörby station där vi tog bussen till jakan! där träffade vi affe som fick sina gangzter shirts och sen drog han.
därefter gick vi på myran (The point of the whole trip) och köpte absolut ingenting. Alla var så hungriga så vi gick på bk istället! där vi såg VÄRSTA sneaky farbrorn :OOO han liksom gick upp till bord när folk höll på att packa ihop och drack av deras drickor och åt nån efterlämnad glass hahaha. jag satte ut lockbete (sebbes burgare och pommes) men dom slängde ut honom före han hann komma till oss :((
därefter drog vi hem till nadz där vi hade filmkväll med englandstema! först såg vi This is England och sen Johnny English! Så värt :D

Söndag
Sönday var jag tvungen att gå upp tidigt för jag skulle hem och fixa med rummet :D sebbster och nadz var mindre nöjda med att gå upp tidigt, men det var fint väder så wth! På vägen hem insåg jag att det var AIK match idag, och det var fint att se så många vara så uppspelta och glada för en och samma grej. stora som små liksom. det var fett härlig stämning på tåget :D
när jag väl kom hem röjde jag ur mitt rum och sen drog mamma, syster, systerkompis och jag till IKEA! väl där köpte vi en massa nya saker till våra rum :D bäst var nog att wilma fick en nya garderob, och jag fick en ny säng :DDD
lycklig_tjej93.
när vi kom hem började jag och mamma måla rummet :DD det är mer än 2/3 färdigt nu och det blir skitsnyggt :D till middag åt vi pizza och nu är jag nöjd.

ganska bra helg alltså!!
dock har jag insett en massa saker som haz gott me down, men wth. det går över.

ja, nu blir det en samling bilder från veckan/helgen då!


hade måna gurlfriendz talks med alani!

pocky jag åt med nadz i onsdags :D

i tordags sorterade jag kläder!

Boys night in i fredags :D
eric, sasse, sadde och sadiq.

felt the löv from nadz.
she asked med to nevver leaf her <3

nej, nu äre slut för mig och mina dåliga skämt.
imorn äre måndag.
ny dag, nya tag (which is funny, före dag på tyska är tag.)
peace.

ouch :(

Kan folk sluta hångla på tv? Retardex? More like retar ebba >: ( Dansen idag gick bra. Mina öron gör fortfarande ont. Det ena är mest ömt och svider lite, men det andra örat är svullet som fan, ömmar, dunkar och gör ont som bläh. Konstant! Fett med bajs :(( Annars har jag bestämt dejt med sadde på fredag, nice. Vi ska checka gitarrer och shoppa kläder, i like. Och om det blir fint väder i helgen ska jag och nadz.. äta korv ;);) Jag vill pierca tungan och septum nu, k thnx. Egentligen är jag skittrött, så det blir inget bra inlägg. Puss, hejdå.

Ich wollte deutsch lernen, aki?

jaha, då var det söndagskväll.
sitter här och lyssnar på Panic! At the Disco's nya album (Vices&Virtues) samtidigt som jag dricker te. min öron gör så jävla ont. wanna know why? jo för att igår töjde jag från 8mm till 12mm :DDDD nöjd_chey93. men alltså, det gör ont. ganska ofta. kombinera detta med min dumma visdomständer (liksom hallå, jag är smart som jag är? psych) och den är överväldigande trötthet som omfamnar mig kan ni tänka er hur mitt huvud mår :)))

jag och mitt te.
försöker väl vara söt och sånt.
får inte visa öronen för mamma. känns som mission impossible.

men ja, som varje söndag har jag varit inaktiv hela helgen och måste därför köra en weekend summary!! (know you love it) so here it goes:

Freitag:
I fredags vaknade jag och hade försovit mig som en gnu (måste sluta försova mig) men hann till halva biologin. därefter var det ishockey Tibble vs Åva. Hade one of our own (us being IB) med, då Martin Ibre i min klass spelade med ÅvaBoysen.

jag och panda var tvugna att gå före det var slut,
men tydligen fick Tibblepojkarna rejält med spö <3

efter matchen drog jag och panda in till stan för att träffa sadde! vi köpte tunnlar till mig och manpower till sadde (hihi) och därefter letade vi som fan efter en subway. tillslut åt vi och det var fett gott! (för er som intresserar er så äter jag helst honey oat bröd - annars parmesan om honey oat inte finns - med chicken teriyaki, smält ost, sallad, rödlök, gurka och några oliver, samt rikligt med sweet onionsås!) därefter hämtade vi ut biljetter och hittade biografen, för vi skulle se norwegian wood! filmen vad sådär jämfört med boken, men när man går med panda och sadde får man alltid in några (många) garv <3
den här bilden får summera vårat äventyr:

hahhaha. ha. hahaha.

när filmen var slut drog panda till t centralen för hon skulle till lund och jag och sadde drog vidare till honom. Där spelade vi gitarr, fick hemlagad indisk mat, umgicks med sasse och tillslut kollade vi på en massa avsnitt av Mr. Sunshine.

Samstag:
Vaknade hos Sadde och vi käkade våfflor och hjälpte hans mamma förbereda "the indian feast" som skulle äga rum när Indien vann världscupen i cricket (Sayyeda var väldigt säker på sin sak) sen spenderades hela förmiddagen med att kolla på cricket. precis som på fredagen var jag tvungen att dra före matchen var slut, men fick senare reda på att Indien vann :D

När jag hade kommit hem duschade jag och fixade med min nya färginpackning med färg i, vilket var ett projekt i sig. därefter packade jag lite shizzle och drog hem till nadine :D där chillade vi ett tag och vär tjejiga (plattade håret, fixade smink osv) sen drog vi till centrum för att träffa Sebbe och käka kebab. och SHIT vad gott det var <3 helt underbart. dock orkade jag verkligen inte äta upp allting, och varken Nadine, Sebbe eller Patrik (som kom någon gång under måltiden) ville ha det sista :(
därefter blev det lite inköp av grejs på ICA och sen bestämde vi oss för att gå hem då bussarna bara gick en gång i timmen, och vi precis hade missat en :< men det var mysigt! halvvägs blev nadz snurrig, så vi satte oss på en brygga och spontanpicknickade!! cool_kids93 + mysig_farbror90. sen kom vi hem och lolade tills vi fick besök av Kv och Vivien och alla myste (vad är past tense av att mysa? myste, mös, mysade?! no one knows) anyway, vi hade det mysigt i köket med fun stuff, bra musik och skönt folk!



från vänster till höger:
sebbe, nadz, patrik, kv och viven <:

efter ett tag drog Kv och Vivien, och därefter Patrik (efter att Sebbe blivit dog-raped av Ruffe) och då blev jag kvar med dom här två sötisarna!

smex.
sen blev det lite sagan om ändringen och nån episod south park, sen sova. trots att vi sov tsm inträffade inte nadines dröm, och det gör mig lite ledsen i ögat :(( oh well. next time! ;);) sov kanske inte så jättemycket natten lördag till söndag, men det var fett värt det, whoop.

Sonntag:
Vaknade hos Nadz dåva, och vi käkade mysfrukost och sen chillade vi lite i väntan på att folk i köket skulle avlägsna sig. Vi skulle nämligen.... BAKA MUFFINS.


Sebbe in action.
ser ut som han vispar snabbt som fan, haha.


dom blev fett med goda <3

kort efter vi mumsat färdigt på muffins drog jag och sebbe hemåt och när jag kom hem hjälpte jag mamma laga mat. Jag stuvade makaroner och hon stekte falukorv. sen käkade alla. fy farao vad gott det var. amg. nu borde jag plugga, men jag orkar inte.

mina öron gör så jävla ont.
finns det ingen jag känner som har piercat vanlig septum? alla har ju piercat med töjning dirr.
tydligen får man fula ärr av vertical labret. blir lite ledsen.
funderar på att köpa billig longboard och lära mig åka. värt?

jag säger det en gång till:
mina öron gör så jävla ont! (det hjälper när man klagar)

over and out.
imorn är det skola.
peace
eba

RSS 2.0