Nadine ist so verdammt cool!

Det här blogginlägget ska främst handla om Nadine (aka nadde, nadz, nadzter, osv) så ni andra kommer ju tycka det är skittråkigt, men vafan.
Nadine är så jävla cool. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, så jag babblar på lite. Jag har träffat nadine fem gånger, och sovit hos henne en gång. Det känns dock lite konstigt, för det känns som vi umgås hela tiden. Detta kan dock vara för att vi smsar/facebook-chattar som gnuer. Nadine hatar när jag använder liknelsen "som en gnu" för hon tänker bara på när Mufasa dör i lejonkungen. Första gången vi träffades var i täby centrum den tredje februari, 2011. Det var på simons födelsedag, och jag kände mig ful. Andra gången vi träffades var i täby centrum (igen) vid burger king där hon satt med lassie och alex. det var också här vi inledde vårat förhållande (som kommer pågå i två år, det är bestämt) om jag inte minns fel, haha. Sen träffade jag henne och vivien utanför åkersberga centrum, och dom sista två gångerna jag träffat nadine har varit.. hemma hos nadine :D
Nadine är ganska tyst och har bra humor. Vi båda tycker om sagan om ändringen. jag tänkte att jag skulle skriva upp några classic lines från den serien, men jag insåg att det skulle bli för många :( Nadine har en grön vattenpipa. Hon har piercat labret, tungan och näsvingennn. Hennes nästa piercing kommer förmodligen bli en mouche. Nadine tycker också om south park och är lite av en gamer. hon har en cool grej man ställer datorn på. Hon gillar jäger. helst i stora mängder. nadine vill ha en moderat likvidation-tröja, men den är fett dyr med frakten och så. folk borde gå ihop och köpa den till henne.
Nadine är tysk och är ganska stolt. det är iaf vad jag har uppfattat. hon är också söt när hon blir glad över kärlekiga saker, för då blir hon såhär hihihihihi men hon ska ändå verka cool. Nadine är cool. sådär punk, you know. hon har en nitad (knullad) väst. så jävla punk.
jag ska träffa nadine i helgen. det känns ganska bra. sådär fest, ni vet.
här får ni en snygg bild:



nadine brukar sukta efter kebab, chips med dipp, och mig.



enough om henne nu.
våra horoskop fungerar inte. vi gråter.
jag vill pierca septum! annars vill jag mysa :(
jag är trött och borde sova.
hejdå.

jag centrerar all text för textredigeraren har damp.


Es ist auf wie Donkey Kong

oh yäh.
idag har jag varit sjuk.
fick värsta episoden under biologin och jag kände mig helt svimfärdig D:

annars har dagen varit relativt trevlig. har spenderat lite tid med PIBsen och bondat lite, haha. whoopwhoop.
svenskan var trevlig och vi fick tillbaka våra analyser :))
därefter longisch håla och sen biologi (efter muchas om och men då johan inte kunde bestämma vilket rum vi skulle vara i) men enough about my boring day

två saker är bestämda!!

1. Nu ska jag töja öronen ännu mer. sker i den snara framtiden!
2. jag kommer förmodligen köpa en kigurumi! (note: typ en japansk onepice som är mycket sötare och mindre gay) och då blir det most probably den här:

nu blir jag ebasaurus for real :>
frågan är bara hur jag ska ha råd :( med frakt osv kostar skiten ca 570kr. och pappa vill inte ge mig en "ebba är bäst-present" :((  så vi får se hur det går med pengar osvvv. men sen!!

nu ska jag nog se färdigt på csi och sen spana in Superstylisten Jonas <3 love that show. till max alltså!
sen ska jag tagga fredag och hoppas att jag är frisk imorn :D

god kväll alla mysisar :))))
peace.

Es ist ein wunderbares wochenende.

Nu, mina kära läsare, är det söndag.etta innebär at både fredag och lördag redan inträffat, och med dessa dagar tillkommer festligheter av olika mängder och slag. Därmed tänkte jag redogöra för er vad jag hade för mig dessa händelserika dagar.

Fredag
I fredags (måste i skrivande stund hämta lite mer kebabpizza, så brb... okay, back!) hade jag en trevlig skoldag, och en efterlängtad TOK-lektion (wtf is happening to me?!) som levde upp till alla förväntningar! dock var jag sunken nr1 då jag var sjuk och trött som en gnu.
Jennifers kommentar sums it up:
"Ebba! You look so different! You dont have any make up! YOU DONT HAVE ANY HAIR!" jag hade toffs utan lugg och endast mascara, haha.
Efter skolan träffade jag saddedali och vi (+ jacob) drog till täby centrum och fixade shizzle. sadde jag träffade också mika och hennes kompis. därefter drog sadde, mika och jag hem till the hemani mansion (tredje fredagen i rad jag är där nu, haha) och käkade våfflor.
jag provade med grädde och nutella och det var FÖR mäktigt alltså. så här får ni en bild.

hahah, ser så äckligt ut xD

när våffelfesten vad över fick jag panikstress och skyndade mig hem som en gnu! party party fix fix ochh sen bar det av till vallentuna! där möttes jag av massa fint folk och vi gick tillsammans hem till Arian. där fortsatte kvällen med diverse tillställningar, och jag hade iaf en otroligt rolig kväll! (förutom en hastig ledsenebafas, men det gick över)

Lördag
på morgonen blev det en sådär halvt ofest frukost med pojkar som såg ganska förstörda ut :D

hahah, alltså xD man vill bara klappa på dom!

sen åkte var och en hem till sig, och jag han knappt komma hem före jag skulle dra igen (enligt min familj iaf, haha)
jag packade mina väskor och drog till åkersberga för att träffa nadine i vårsolen :D väl där träffade jag och också sebbe och vi chillade i solen tills hans buss kom.

sen vet jag inte riktigt vad jag och nadine gjorde haha. jag är för trött för att komma ihåg xD men vi åt iaf tacos till middag! därefter gick vi ut med ruffe och gick in på nån ica för att köpa nödvändigheter ingför kvällen. se bild.

alla nödvändigheter man behöver för en lyckad lördagkväll!

det bästa var alla gangsterungars skrämda miner, hahaha. leskig_nadde93.
sen kollade vi på scary movie och åt tvåfärgade bilar.


fin bil. rosa och vit. snyggt. fest.
ja.

när vi sett färdigt på läskig film kom nadines friend patrik över och vi chillade galet. for realz.
därefter gick vi ned och lyssnade på bra musik, käkade chips (stavade kips först) och dip, och disskuterade massa saker (såsom matvanor i tyskland, politik, stolthet och massa annat)

hallonsoda <3

sen la vi oss och det var fett skönt att somna.

Söndag
Imorse blev jag väckt, sen blev det frukost och därefter chill med youtube hahaha. sagan om ändringen <3
sen drog jag hem och nu är panda här!
är både barn- och hundvakt, så nu blir snart ut med liten pojke och hund. chill.

helgen får 5 toasts.

peace
eba.

 

 


tanz tanz

urgh
är så sjukt trött.

sitter hos mina kusiner och leker barnvakt.
morbror kommer hem om 1h typ.
orkar knappt hålla mig vaken. shit sucks.

ikv ska jag...
sova :D

nu orkar jag inte skriva mer.
tycker att nadine borde sluta dissa mig på facebook chatten.
heidå.

Es die worte, die mich aufrecht erhielt.

Idag vaknade jag tidigt och fixade mig sådär snyggt (fult)
sen drog jag och föräldrarna in till stan. där gick vi till mammas affär (som ligger mellan stadion och östermalmstorg) och vi gick därifrån till EFs huvudkontor (som ligger långt ned på strandvägen) på SJU(!!) minuter. helt galet.
sen efter mötet drog jag och mamma till UNIK (som för övrigt är världens bästa frisersalong) och fixade skit till mitt hår. sen fick jag mig ett par jättesupermegafina Dr. Martens!! <3 mjaow, helt överlycklig :D materiell_brud93, haha.

därefter sög sl lite, så jag kom lite sent till skolan. där roterade jag mellan att chilla med coolingar från IB08 och att vara på min lektion, haha. sen hade jag håla. och då chillade jag med jennifer! :D vi fikade och spelade musik whoop. kände mig liiiite underlägsen eftersom hon är skills, haha. sedan hade vi TOK och vi disskuterade philosophy of batman och det var skitintressant! :D:D sen psych.

sen dess har jag åkt till östermalmstorg igen, träffat en söt wilhelmina på tåget, ätit middag, skrivit lite musik och nu kollar jag på blue bloods :D

är så stört trött att jag förmodligen lägger mig efter det här, haha.

kom på idag (igen) att snook är helt underbara.
så här får ni en bild:

vill slåss, bör fly. är ambivalent.
släng upp en hand i sanningens tjänst.
ärligt talat hörru, var är din ammunition?

är död i huvudet.
peppar inför helgen som fan.
måste bestämma mig vad jag ska ha på mig på fredag.

peace.
eba

Hallo, ist es mir bist du gesucht hast?

Även denna dag, liksom alla andra, har varit ganska händelselös. Dock har den varit högst uppfriskande.
Dagen började med en liten försovning, men det resulterade endast i en missad frukost, något jag inte led så fruktansvärt mycket av. Därefter begav jag mig till skolan, där jag led igenom en mattelektion. Sedan njöt jag av min lunch, anmälde mig till cumulus och fick kaffe av panda!
Därnäst kom svenskalektionen, och jag skrev färdigt min analys och lyssnade på kurt elling (<3). sen engelska, med en uppfriskande genomgång av world lit och vad det innebär. I <3 IB. eller?

sen är jag ganska säker på att vi hade håla, och majoriteten av denna håla tillbringades i biblioteket tillsammans med Jonathan där vi var supereffektiva och läste en massa i andarnas hus! Har insett att allt är trevligare när man har sällskap. till och med att plugga!

slutligen hade vi psykologi och det var inte så jobbigt som det brukar vara. alls. bara att svara på lite frågor angående några experiments och det är ju chill :D sen gick jag till tåget och insåg at det finns hopp för mänskligheten då jag upplevde en nästintill utrotad gest, haha. moment of the day!

sen ska jag också passa på att nämna sadde. för han vill det :D
saddesaddesadde. (there you go)

sen måste jag ju ha en bild.
okej
här.

i <3 rutiga skjortor.
must buy more.
är så sällskapssjuk att jag vill tillbaka till skolan.
som bilden antyder:
peace.

Kaninchen schmeckt widerlich

it's true. har bildbevis.

kan säga att det mest smakade glitter och polyester.

hej kära läsare (har typ tre)
idag har inte så supermycket inträffat.
gick till skolan. hade svenska, skrev analys. därefter drog amanda, lida och jag till täby centrum
kicks-tanten blev arg "pliiis downt jews yååår ouuuwn" hahahaa.
sen på vägen tillbaka pratade jag om fruktsallad och keso. så frågar lida mig om jag vill ha en kattunge?!
jag kunde dock inte tacka ja, men jag bestämde att om jag fick en skulle jag döpa den till pussy.
"What's its name?"
"Pussy :D"
"oh, as in pussycat? :D"
"no."
hahaha, åh. jag dog. var alldeles för trött, för nu in retrospect var det inte alls roligt hahahaha
sen biologi, labblabb.
jonathan slog nog rekord i att springa ned och upp från fjärde våningen till andra. helt galet.
därefter drog jag in till stan. jag och jonathan bytte plats på tåget. it was a magical moment.
sen dansade jag, och dansen är awesome!! sen hem, äta.
fick glass för att wilma fick mvg på SO-provet, woooh! jag får aldrig skit när jag får mvg :(

sen. ja.
bestämde dejt med meine schatz :)))) (a new german word i learned today. helt galet)

mina dagar är så lame, hahahha.
okej, sen har jag spelat lite gitarr och haft ont i huvudet.
lyssnar på ebba grön
Jag var så tom & konstig förr.
Det är borta med vinden sen
jag låste min dörr.
Här har jag allt som behagar,
På TV ser jag barn
med uppsvällda magar.

Jag vill se, jag vill se
Jag vill se, jag vill se
ert uppgång & fall

lalalalalalalalala

nu äre horoskopdags, yesyes.

ni får en stel bild på mig som avslut.
den är stel för att det är stelt att ta bilder på sig själv. speciellt när man tar typ 200 och ca tre (om man har tur) är bra. hahahahaha.
bild:

är lite sådär smått sliten.
my headache is srsly killing me.

ska nog sova snart.
mogen_tjej93. (lär inte hända)

peace :D

und hallo

Kom på värsta smarta grejen när det gäller att blogga från mobilen! Det går ju inte att skriva i boxen som är tillägnad åt sånt, för min telefon har inte java eller nått sånt, men what if jag skriver i telefonens notes och sedan copy+paste-ar? :O Det fungerade!! :O Nu ska jag till skolan. Ska bara bestämma what to wear first :P Peace

Lange zeit, nicht gesehen

Tjatja bloggen.
jag lever. nu vet ni.
åh, har verkligen inte orkat blogga. ett tag glömde jag helt att jag hade blogg, haha. men nu jävlar!
jag borde väl egentligen typ lägga ut bilder från gran canaria, men dont palla just nu, och desstuom är nadine otålig, så jag måste skynds mig lite sådär halvt, haha.

ja, vad har hänt den senaste tiden? en massa skit :D
hängt massa mer med sadde, varit på fest, träffat nytt folk osv osv. men palla recap allt. vi börjar med i fredags!

i fredags vare fäzt! Panda 19/Sadde 20 hette eventet. säger ganska mycket, no?
på morgonen drog jag till case de panda (och träffade nadine och vivien på vägen) och färgade håret! dock blev allt stress, så jag hann inte duscha ur all färg, gick ut med håret blött och det frös, sen började det smälta och droppa på tåget :(( så min favvis munkis har numera några rosa prickar på insidan. memory for lajf, haha.
aja, drog iaf till täby för att träffa sadde, sen hem till honom, sen till panda. där fixade vi oss, och sadde lagade fett god mat :D därefter vare party. festen var allmänt lyckad, men det försvann nycklar, en pikachu och EN sko (allt förutom det sistnämnda återfanns) har ca två bilder från festen:

mitt glas! det står ebski :D (ebski bebski, mah new name)

alex som ska vara nån form av uggla. jag vet inte :D

nästa dag vaknade jag, sadde och panda (som hade slumber party i hennes mammas säng, hahahaha så fel!) och städade med therese. sadde lagade pan cookies! det var gott :> sen gick vi på promenix och chillade galet.

therese och panda

så här snygga vi i vårsolen! :D

när vi kom hem kollade panda och jag på skins och käkade makaroner och falukorv á la ebba och sen drog jag till Nadine :D
där vet jag inte riktigt vad vi gjorde, haha. VI SKEDADE. that's fer sure. och lyssnade på PUNK, haha. samt kollade på youtube klipp :D
Nadine skrev NADINE på hennes arm också! jag tyckte att hon skulle skriva "ebba <3" men hon skrev ebski bebski på handen ist, haha. sen lutade hon sig mot sängen...

det syns knappt pga våran stämmningsfulla sexbelysning. men där är mitt namn på nadines madrass hahahahah.

och här är en smygfotad bild på haxxorzen nadine som jag hittade på min mobil xDD

därefter kom simpan och hämtade mig och vi körde runt och gjorde enebybergs gator farliga! kom hem liiiite sent, men w/e. it's a hemlis! shhhh!

imorse vaknade jag vvid...nån gång xD var aktiv ett tag, och sen somnade jag om och sov till tre, hahaha.
sen dess har jag... duschat xD och ätit middag! gjort lite pappersarbete också. framförallt har jag smsat och facebookat! just nu är mitt hår crazzzzy och jag måste verkligen borsta det. :D
här får ni en snigg snigg (uttryck snott från majken) bild på mig! :D

snigg snigg i osminkat och crazy hår.

funderar på att köpa en sån jacka/munkisgrej som jag har på mig från HM i guy version, humhum.
snart är det dags för horoskop <3

this gangster gurl from dunderride is ovah and out, yo!
peace.

RSS 2.0